notaris-vriezenveen-Bedrijf-bedrijfsnotaris

Notaris Koene is er voor ondernemers

notaris-onder-titel-links-blauw

Of u pas voor u zelf bent begonnen, persoonlijk of met een BV, in een v.o.f. of maatschap gaat samenwerken met een andere ondernemer of dat u uw concern wilt reorganiseren: wij weten hoe het op papier moet komen. Ook hebben wij de nodige kennis over bedrijfsopvolging in huis. Agrarische ondernemingen hebben zo hun eigen dynamiek. Wij hebben uitstekende contacten met de meeste accountants in ons werkgebied. Samen met uw accountant helpt notaris Koene uw bedrijf aan de juiste structuur.

Zijn bij uw onderneming onroerende zaken betrokken, dan biedt notaris Koene u de specialistische kennis van overdrachtsbelasting en omzetbelasting. Ook voor andere belastingen weet notaris Koenen alles van het belang van estate planning voor de continuïteit van uw bedrijf.

Loopt uw hobby uit de hand of wilt u uw bijdrage leveren aan een betere wereld, dan helpt notaris Koene u op weg met een stichting of vereniging. Wij houden er rekening mee dat u er zelf veel tijd en energie in stopt en kunnen soms met een voordelige stichting of vereniging uw initiatief in of rondom Twenterand sponsoren.