notaris-vriezenveen-BV-NV-bedrijfsnotaris

Altijd de juiste keuze voor uw onderneming

notaris-onder-titel-links-blauw

Zelf ondernemen of via een besloten vennootschap? Of past de N.V. beter bij uw bedrijf dan een B.V.? Met veel of weinig ingebracht kapitaal? Via een enkele B.V. of via een overzichtelijk concern? Als directeur-groot aandeelhouder of met gesplitste zeggenschap en economisch belang? Met gewone aandelen, splitsing via certificaten van aandelen of via bijzondere soorten aandelen? Ook voor de fiscale beleggingsinstelling (fbi) kunt u bij notaris Koene terecht. Wij helpen u aan de beste vorm voor uw onderneming.

Per 1 oktober 2012 is de wet voor BV’s ingrijpend veranderd. Via notaris Koene profiteert u van de extra mogelijkheden voor maatwerk die de flex-BV uw onderneming biedt. De risico’s van aansprakelijkheid die u volgens de nieuwe regels loopt, maken wij u duidelijk. Richt u een nieuwe BV op of wijzigt u de statuten van uw bestaande BV: wij weten hoe uw BV juridisch optimaal kan worden ingericht.

Ook voor overdracht van aandelen hebben wij voor u de specialistische kennis in huis om de risico’s voor verkoper, koper en de onderneming voldoende inzichtelijk vast te leggen. Met de juiste bepalingen in uw akte worden nare verrassingen waar mogelijk voorkomen.

Wilt u alle bedrijfsactiviteiten stopzetten, dan kan notaris Koene u helpen bij een ordelijke liquidatie volgens de regels van de wet.