notaris-vriezenveen-echtgenoot-familienotaris

Met een gerust hart trouwen

notaris-onder-titel-links-blauw

Trouwen is voor altijd. Maar worden alle bezittingen en schulden dan ook van u samen? Met huwelijkse voorwaarden houdt u de zaken gescheiden: voor elkaar en voor schuldeisers. U kunt gescheiden houden wat gescheiden was en eventuele schuldeisers van één van u moeten de spullen van de ander met rust laten. Precies hetzelfde geldt voor het “geregistreerd partnerschap”.

In de loop van de tijd verandert veel: de wet, uw persoonlijke situatie, maar ook uw opvattingen over wat juist is. Houdt u uw huwelijkse voorwaarden daarom actueel. Zijn uw huwelijkse voorwaarden van vóór 2012? Dan zijn ze toe aan algehele revisie! Laat notaris Koene er voor zorgen dat ze zowel tussen u en uw echtgenoot weer effectief worden, als tegenover schuldeisers.

Ooit zal uw huwelijk toch eindigen: bij overlijden of al daarvóór. Met huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden van notaris Koene heeft u duidelijkheid voor elkaar, maar ook tegenover mogelijke schuldeisers. Van wie zijn het huis, de inboedel en het spaargeld? Wie betaalt de kosten van de huishouding? En hoe zit het met het pensioen?