notaris-vriezenveen-ex-familienotaris

Notaris Koene herstelt uw evenwicht

notaris-onder-titel-links-blauw

Als u elkaar los moet laten, wilt u ook financieel ieder uw eigen weg gaan. Wat u samen had wilt u verdelen, zowel de bezittingen als de schulden. Voor de verdeling van schulden is het akkoord van schuldeisers nodig. Hypotheekbanken worden daar steeds terughoudender over.

Heeft u een eigen huis of ander onroerend goed, dan maken wij uw akte van verdeling, om de nieuwe situatie ook in het kadaster vast te leggen. Soms kan een winstdelingsregeling uitkomst bieden.

Niet alleen de verdeling, maar ook over eventuele kinderen, huisvesting en pensioenen moeten afspraken worden gemaakt. Notaris Koene helpt u met het maken van een ouderschapsplan. Moet er alimentatie betaald worden voor elkaar of de kinderen?

U bepaalt zelf wat u wilt. Was u getrouwd of als partner geregistreerd, dan zorgen wij voor uw scheidingsconvenant. Uw echtscheidingsverzoek laten wij via een advocaat indienen bij de rechtbank. Maar ook als u al een convenant heeft gemaakt of uw scheiding al bij de rechtbank wordt behandeld, verzorgen wij de passende akte van verdeling.

Voor de scheiding via de rechter hebben wij uitstekende contacten met meerdere, betrouwbare advocaten. Wij weten welke advocaat goed bij u zal passen. Indien nodig kunnen wij voor u laten uitrekenen welke alimentatie in uw situatie passend is, zowel voor uw kinderen als tussen u en uw partner.

Als u er samen niet meer uit zou komen, kan notaris Koene u deskundig terzijde staan met bemiddeling of mediation.