DSC_0038

Wat notaris Koene u biedt

Notaris Koene is een leuk, modern kantoor in Vriezenveen: precies wat u zoekt. Wij zijn een klein, maar deskundig team. Uw persoonlijke wensen krijgen bij ons alle aandacht en wij maken speciaal voor u de beste akte.

Het is belangrijk dat uw familiesituatie en uw bedrijf goed zijn geregeld. Ook voor uw huis bent u bij ons aan het juiste adres.

Als modern kantoor blijven wij voortdurend op de hoogte van alle nieuwe regels. De verschillende notariële vakgebieden hebben eigen specialisten binnen ons team. Kandidaat-notaris Sjoerd Koopman legt de nadruk op familiezaken, notarisklerk Ruud Vellener weet alles van onroerend goed en notaris Pieter Koene is er speciaal voor uw onderneming. Secretariële en administratieve ondersteuning geven Bianca Bosch, Ria van der Vegt, Annette van Denderen, Wim van der Hoek en Leonhard Koene.

 

 

Bereikbaarheid van ons kantoor:
Notaris Koene is gevestigd aan het Oosteinde 15 in Vriezenveen, vrijwel aan de afslag van de N36. Daardoor zijn wij zeer goed bereikbaar vanuit Almelo, Borne, Hengelo, Delden, Enter, Rijssen, Wierden, Nijverdal, Hellendoorn, Daarlerveen, Daarle, Vroomshoop, Den Ham, Ommen, Hardenberg, Kloosterhaar, Sibculo, Westerhaar, Geesteren, Tubbergen en Albergen. U kunt gratis parkeren op ons eigen terrein.

Reist u met het openbaar vervoer, dan is halte “t Midden” van Syntus buslijn 80 (Almelo-Hardenberg) is bij ons om de hoek.

Bel 0546 – 20 02 20 of mail info@notariskoene voor een korte vraag of bespreking bij notaris Koene.

Of loop vrijblijvend binnen in Vriezenveen, Oosteinde 15.

Juridische en Fiscale deskundigheid

Met kennis van de wetten en regels over personen en goederen helpt notaris Koene u belasting te besparen. Hij is bij uitstek de adviseur die uw wensen rechtsgeldig kan vastleggen.

Second opinion

Lastige zaken kunnen vaak op meer manieren worden opgelost. Bijvoorbeeld de afwikkeling van een nalatenschap, overdracht van een bedrijfspand of overdracht van aandelen in een vennootschap kunnen zulke zaken zijn. Niet altijd is aan te geven welke oplossing het best is. Wel wilt u graag zelf kunnen kiezen, met een heldere inschatting van de bij elke oplossing te verwachten gevolgen. Op uw verzoek beoordelen wij de oplossing die een ander aan u had voorgesteld.

GOED of SLECHT bevallen?

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, vernemen wij graag uw ervaringen. Wat waren onze sterke punten en wat viel u tegen. Uw review via AdviesKeuze, onderdeel van de Consumentenbond, stellen wij zeer op prijs.

Bij notaris Koene worden uw zaken zorgeloos geregeld.

Ons team

PK_LinkedIn
mr P.J.H. (Pieter) Koene
SK_Linkedin
mr S. (Sjoerd) Koopman
DSC_0104
R.H.H. (Ruud) Vellener
DSC_0200
B. (Bianca) Bosch
DSC_0171
A.J.A. (Annette) van Denderen
DSC_0162 (voorkeur)
L.W. (Leonhard) Koene
W.J (Wim) van der Hoek
H.G. (Ria) van der Vegt-Harmsen