31841439_2183332085026675_4771268818255216640_o

Werkwijze: naar de notaris

Wij luisteren naar u en stellen u de juiste vragen. Is uw keus eenmaal gemaakt, dan gaat ons team voortvarend voor u te werk. De zorg laat u gerust aan ons over. De uitvoering van uw opdracht is gericht op het door u gewenste resultaat: uw wensen worden deskundig en vlot uitgewerkt en helder toegelicht. Dat is precies wat u van notaris Koene verwacht.

Meestal begint u met een vrijblijvend intakegesprek bij de notaris, kandidaat-notaris of notarisklerk. Deze neemt met u door hoe uw specifieke wensen het best kunnen worden uitgevoerd. Wij maken een kopie van uw geldige legitimatiebewijs: paspoort, rijbewijs of identiteitskaart. Als aan het eind van het gesprek duidelijk is geworden wat u wilt regelen, kan meestal ook al een indicatie van de kosten worden gegeven. Blijkt het om veel voorkomende zaken te gaan, dan kan zelfs een harde prijsafspraak worden gemaakt.

 

Een kort, oriënterend gesprek over een algemene vraag is GRATIS.

 

Meestal heeft u binnen een week na de bespreking het concept van de nodige akten ter beoordeling thuis gekregen. Daarbij krijgt u een toelichting in begrijpelijke taal. Voor veel akten kunt u ook meteen al afspreken, wanneer u wilt komen tekenen.

Maakt de vestiging, voortzetting of aflossing van een hypotheek deel uit van de opdracht, dan zijn wij afhankelijk van de snelheid van uw bank. Houd in die gevallen rekening met tenminste een maand.

Bij de ondertekening van de akte wordt alles inhoudelijk met u doorgenomen. U weet wat u ondertekent. Van de akte die u tekent, krijgt u een officieel afschrift. Alleen bij leveringen van onroerend goed heeft de verkoper daar meestal geen belang bij. Het afschrift voor de koper is echter des te belangrijker: het wordt zijn nieuwe eigendomsbewijs.

Bel 0546 – 20 02 20 of mail info@notariskoene voor een korte vraag of bespreking bij notaris Koene.

Of loop vrijblijvend binnen in Vriezenveen, Oosteinde 15.

Juridische en Fiscale deskundigheid

Met kennis van de wetten en regels over personen en goederen helpt notaris Koene u belasting te besparen. Hij is bij uitstek de adviseur die uw wensen rechtsgeldig kan vastleggen.

Second opinion

Lastige zaken kunnen vaak op meer manieren worden opgelost. Bijvoorbeeld de afwikkeling van een nalatenschap, overdracht van een bedrijfspand of overdracht van aandelen in een vennootschap kunnen zulke zaken zijn. Niet altijd is aan te geven welke oplossing het best is. Wel wilt u graag zelf kunnen kiezen, met een heldere inschatting van de bij elke oplossing te verwachten gevolgen. Op uw verzoek beoordelen wij de oplossing die een ander aan u had voorgesteld.

GOED of SLECHT bevallen?

Om u in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, vernemen wij graag uw ervaringen. Wat waren onze sterke punten en wat viel u tegen. Uw review via AdviesKeuze, onderdeel van de Consumentenbond, stellen wij zeer op prijs.

Bij notaris Koene worden uw zaken zorgeloos geregeld.

Ons team

PK_LinkedIn
mr P.J.H. (Pieter) Koene
SK_Linkedin
mr S. (Sjoerd) Koopman
DSC_0104
R.H.H. (Ruud) Vellener
DSC_0162 (voorkeur)
L.W. (Leonhard) Koene
DSC_0200
B. (Bianca) Bosch
DSC_0171
A.J.A. (Annette) van Denderen
W.J (Wim) van der Hoek
H.G. (Ria) van der Vegt-Harmsen